Aan de slag? Vraag een demo aan »

Het DigiReady platform

de 3 leerlijnen van DigiReady

Het DigiReady platform is ontwikkeld om alle kinderen digitaal vaardig te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van drie volledige leerlijnen: ICT-Basisvaardigheden, Mediawijsheid en Computational Thinking. Hier vind u meer informatie over voor wie het bedoeld is en kunt u een kijkje nemen in het portaal zelf.

Per niveau inzetbaar

DigiReady kan zowel op de basisschool in groep 7 en 8 als op het voorgezet onderwijs mavo/havo/vwo worden ingezet. Op basis van het gekozen niveau wordt ook de moeilijkheidsgraad van de vraag aangepast.

Per niveau de juiste moeilijkheidsgraad

Leerlingenportaal

Neem hieronder een kijkje in het leerlingen portaal. Ervaar zelf hoe de leerlingen digitaal geletterd worden!


Neem een kijkje in het leerlingenportaal!

Volg een digitale rondleiding

Docentenportaal

Neem hieronder een kijkje in het docentportaal. Als docent kun je gemakkelijk de voortgang van de leerlingen bijhouden. Daarnaast maakt DigiReady ook formatief evalueren mogelijk.


Aparte leerlijnen af te nemen

De leerlijnen kunnen ook apart afgenomen worden. U kunt zelf kiezen of u de ICT-Basisvaardigheden, Mediawijsheid of Computational Thinking leerlijn of een combinatie hiervan wilt afnemen. Klik hier voor meer informatie over de prijzen »

DigiReady is flexibel!

Het DigiReady platform kan op verschillende systemen gebruikt worden. Het platform werkt zowel op computer, laptop als tablet. Daarnaast wordt het DigiReady door elke moderne browser ondersteund.

Nieuwsgierig? Probeer de DigiReady methode nu uit met een gratis proefles!

Probeer de lesmethode gratis uit