Aan de slag? Vraag een demo aan »
← Terug naar overzicht

De eerste keer inloggen als docent

Als je inlogt doe je dit waarschijnlijk via de knop ‘Inloggen met je schoolaccount’. Lees hier meer over de inlog stappen.

Zodra je inlogt bent bij je instelling kom je terug in de DigiReady omgeving. Je moet dan waarschijnlijk nog wat gegevens aanvullen. Er wordt gevraagd naar je: voornaam, tussenvoegsel, achternaam, e-mailadres, en klas.


Sommige gegevens zullen al ingevuld zijn omdat we deze al van jouw school hebben ontvangen. Je hoeft dan nog alleen maar te controleren of het klopt.


Bij Klas geef je aan welke klassen jij gaat lesgeven. Je kunt dus meerdere klassen in de lijst selecteren. Je zult dan toegang krijgen tot het werk van alle leerlingen in deze klassen, en deze leerlingen zullen verschijnen in je voortgang overzichten. Mis je een klas in het overzicht? Neem dan contact op met [email protected].

Voorbeeld van het inlogscherm voor docenten

Voorbeeld van het inlogscherm voor docenten


Leerlingenportaal

Als je voor het eerst inlogt in het leerlingenportaal als docent, dan heeft onze mascotte Robin de Ruimtereiziger een rondleiding voor je. Deze kan je starten door op de knop ‘tour’ te klikken rechtsboven in het menubalk. Robin gaat je dan alles vertellen over het leerlingenportaal, de structuur van de lessen, en hij helpt je zelfs met het behalen van je eerste level. Hierdoor weet jij meteen wat de leerlingen te zien krijgen.


Docentenportaal

Als je wilt beginnen met je eerste les, neem dan de studiewijzer door in het docentenportaal. Dit geeft een goed beeld van wat de leerlingen allemaal gaan doen en leren. Per les kan je ook de lesbrief bekijken in het docentenportaal. Dan sta jij helemaal voorbereid voor de klas!

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Sorry om te horen. Hopelijk kunnen we je verder helpen. Stuur ons gerust een email!
Of stuur hier rechts onderin een chatbericht.
Dankjewel voor je feedback!