Aan de slag? Vraag een demo aan ยป
โ† Terug naar overzicht

Mijn school staat niet in de lijst met instellingen

Om inloggen met schoolaccounts mogelijk te maken maakt DigiReady gebruik van Entree. Jouw school moet bij Entree aangemeld zijn om van deze functie gebruik te kunnen maken.

In het VO zijn vrijwel alle scholen aangemeld voor Entree. Let op: soms zul je de naam van je schoolkoepel moeten invullen, dus kan je jouw school niet vinden in de lijst, probeer die naam dan eens.

Hier vind je een lijst van alle aangemelde scholen.

Mocht je school of instelling er niet tussen staan. Neem dan contact op met [email protected]. Wij zullen je toegang verlenen via de tweede methode: inloggen via email.

Wilde je DigiReady alleen eens uitproberen? We kunnen ook altijd een online demonstratie geven. Dan zullen we, bijvoorbeeld via Microsoft Teams, een rondleiding geven door het leerlingen- en docentenportaal. En heb jij alle kans om direct vragen te stellen. Maak hiervoor een afspraak via deze link.

Entree is een service van Kennisnet. Kennisnet ondersteunt en adviseert de PO-Raad, de VO-raad, de MBO Raad en saMBO-ICT bij het invullen van hun rol als belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de onderwijssector(en). Kennisnet wordt gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Veel scholen in Nederland en leveranciers van digitaal lesmateriaal hebben zich aangesloten bij Entree om op een veilige manier te kunnen inloggen.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Sorry om te horen. Hopelijk kunnen we je verder helpen. Stuur ons gerust een email!
Of stuur hier rechts onderin een chatbericht.
Dankjewel voor je feedback!