Aan de slag? Vraag een demo aan »
← Terug naar overzicht

De leerling is zijn wachtwoord vergeten.

Let op, dit artikel heeft alleen betrekking tot accounts die inloggen via e-mail. En dus niet via eigen school accounts.

Als jouw school gebruikt maakt van inloggen via e-mailadres en wachtwoord dan kunnen leerlingen een nieuw e-mail adres aanvragen via het wachtwoord vergeten formulier. Deze is te vinden via https://start.digiready.nl/ > ‘Inloggen met jouw e-mail’-knop > ‘Wachtwoord vergeten?’-knop.


Voorbeeld scherm wachtwoord vergeten

Voorbeeld scherm wachtwoord vergeten

Hier vult de leerling zijn of haar e-mailadres in waarmee hij of zij bij DigiReady heeft geregistreerd. De leerling zou vrijwel direct een mail moeten ontvangen op dat adres met een nieuw wachtwoord. Let op: het oude wachtwoord is niet meer geldig.

Komt er geen mail aan? Dan heeft de leerling mogelijk niet het goede e-mailadres ingevuld. Als docent kan je in het docentenportaal bij Mijn Klassen zien met welk e-mailadres de leerling heeft geregistreerd. De leerling moet dat e-mailadres gebruiken bij het inloggen, dus misschien heeft de leerling een privé adres gebruikt. Als het geregistreerde e-mailadres van de leerling onjuist is, door bijvoorbeeld een typfout, neem dan contact met [email protected] op.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Sorry om te horen. Hopelijk kunnen we je verder helpen. Stuur ons gerust een email!
Of stuur hier rechts onderin een chatbericht.
Dankjewel voor je feedback!